Vælg det rette domænenavn

Når man er i gang med at sætte en ny hjemmeside op, så er der mange ting som man skal være meget opmærksom på. Afhængig af hvad siden skal bruges til, kan det være enormt vigtigt, at man får valgt det helt rigtige domænenavn.

Domænenavnet har stor betydning, hvis man har en webshop, for der vil man naturligvis gerne trække så mange besøgende til som muligt. Desværre kan det være svært at få lige det navn, som man gerne vil have for, der er efterhånden mange der har fået samme idé.

Gør det let at udtale

Noget af det vigtigste, når det kommer til et godt domænenavn er at det er nemt at huske. Sørg for at det er så kort som muligt og at det er let at stave. Desuden skal det ligge godt i munden, da det hjælper folk med at husk på det.

Hvis man har et langt og kompliceret navn, så skal folk enten skrive det ned eller have gem linket, og på den måde kan man allerede der miste en del trafik. Så sørg for et kort, præcist og relevant navn, som ligger tæt op af det du gerne vil sælge på siden.

 

Pas på med at lægge dig op af brands

Det kan være meget fristende at ride med på bølgen hos et anerkendt brand, som har mange besøgende, men det er en fælde, som du for alt i verden bør undgå. Du får måske mange hits på din side, men tænk lidt over hvilke hits det rent faktisk er. Er det besøgende, der rent faktisk søgte din side eller ledte de efter det kendte brand? Det er sikkert den sidste. Al trafik er ikke god trafik, hverken for dig eller for din hjemmeside. Så undgå at vælge et navn, der minder for meget om etablerede brands, da det vil koste dig dyrt i sidste ende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*
Website