Sådan vælger du bedst CMS system til din hjemmeside

Der findes mange forskellige CMS systemer, når du skal til at bygge din hjemmeside eller webshop op. De forskellige CMS systemer er gode til hver deres funktioner, og det kan i den forbindelse, være svært at skulle vælge, hvilket et man vil benytte sig af.

Det er vigtigt, at finde ud af hvilket slags hjemmeside man har i sinde at lave, inden man vælger CMS system. Der er nemlig stor forskel på om man skal lave en informativ hjemmeside, eller om man har i sinde at lave en webshop med 1000 forskellige varer, der skal kunne købes direkte fra hjemmeside

Her kommer der 3 forskellige CMS systemer, der henvender sig til 3 forskellige hjemmesidetyper:

WordPress

WordPress er et af de mest brugervenlige, og kendte CMS systemer i verden. Dette CMS system er det oplagte valg, hvis intentionen er at lave en informativ hjemmeside. Systemer har utrolig mange forskellige temaer, som det er muligt at gøre hjemmesiden personlig med. Det er samtidig nemt og overskueligt at opdaterer, og lave om i dette system. Det er muligt med dette system, at lave en masse kreative, såvel som nødvendige elementer ved at bruge nogle af de mange plugins, som dette CMS system er kompatibel med.

Magento

Hvis man er interesseret i at lave en webshop, er CMS systemet Magento et godt valg. Magento systemet henvender sig til webshops med mange varer i udbud. Det er muligt at lave en brugervenlig webshop, hvor det er muligt for kunden at købe varerne direkte fra hjemmesiden, og derefter få fragtet varerne hjem til døren.

Magento gør det samtidig muligt at konfigurere produkterne. Hvis man eksempelvis er en webshop, der sælger t-shirts, er det med Magento muligt, at trykke ind på en specifik webshop, hvorefter man kan vælge farve og størrelse. På den måde gøres det overskueligt for kunden, at navigere rundt imellem produkterne, da de ikke figurerer i alle farverne ved siden af hinanden som enkelprodukter.

Prestashop

Prestashop er et oplagt valg, hvis der sælges store ordrer, eller ordrer på B2B markedet. Prestashop er et CMS system der henvender sig til en webshop, hvor der er brug for et stort overblik over de forskellige ordrer. CMS systemet gør det muligt, at få et forkromet betalings og forsendelsesoverblik. Det er altså muligt for ejeren af denne form for webshop, at se hvor i betalingen og forsendelsen kundens ordrer ligger. Dette overblik er både til gavn for webshopindehaveren, og samtidig en god ting, hvis der skal rapporteres videre til kunden.

Det er samtidig muligt, at prissætte varerne efter fragtomkostninger, hvis der eksempelvis handles med kunder, der ligger geografisk langt væk. Dette er især en brugervenlig funktion, hvis der handles internationalt, og hvor fragten kan være en stor faktor for den samlede pris.

Hostingguiden.dk giver dig mulighed for at læse meget mere om oprettelser af hjemmesider, samt køb af webhoteller og domæner som hjemmesiden skal oprettes ved.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*
Website