Sådan optimerer du din webshop

Er du ejer af en webshop, og ønsker du at optimerer salget? Føler du at du bruger meget arbejdstid uden måske at få det helt store udbytte? Eller synes du af en helt anden årsag, at det er tid til forandring i din virksomhed og din webshop? Så læs med her!

 

Der er nemlig utallige måder at drive en webshop på, og det er derfor utrolig vigtigt, at du som webshop-ejer kortlægger alle mulighederne, før du blot fortsætter den vante arbejdsgang. Årsagen er den, at du som webshop-ejer har rigtig mange bolde i luften, og det er derfor ikke givet på forhånd, at du lige nu driver din forretning på den mest optimale måde.

 

Plej grundlaget for dit arbejde

Som webshop-ejer går der mange timer foran computerskærmen, og det kan derfor gøre en verden til forskel, hvis din arbejdsplads er helt optimal. Her er der naturligvis mange steder du kan tage fat, men hvis du sørger for følgende tre punkter, er du allerede godt på vej:

 

  1. Din stol og dit bord

Det har stor betydning, hvordan din holdning er i kroppen når du sidder foran computeren. Derfor er det vigtigt at du prioritere budget til at give dig selv nogle ordentlige forhold.

 

Start derfor med at invester i et rummeligt hæve-sænke bord, så du i løbet af dagen ændrer position og ikke sidder i samme stilling. Køb dernæst en komfortabel stol med rygindstilling, så du undgår at synke helt ned i stolen, når du sidder foran computeren.

 

 

  1. Din computer og dit internet

Når hele grundlaget for dit arbejde er baseret på din computer og dit internets performance, er det naturligvis vigtigt, at dette er fuldstændig i orden.

 

Tal derfor med en ekspert eller en person i dit netværk, som har styr på computere og få derigennem hjælp til det helt rigtige udstyr. Dernæst bør du overveje at optimere din hastighed ved at investere i lynhurtigt bredbånd, hvilket du eksempelvis kan finde ved at klikke her.

 

 

Øg hastigheden i din webshop

Det er utrolig vigtigt at dine kunder i din webshop har en god oplevelse, når de handler hos dig. Derfor bør du tjekke hastigheden på siden og vurdere om at det lever op til dine forventninger. Hvis du finder ud af, at din page-speed er langsom, er der dog hjælp at hente.

 

Start med at undersøg sagen på egen hånd, og se om der ikke er en åbenlys årsag til at din hastighed på siden er langsom – måske kan du fixe det selv. Alternativt bør du finde en ekspert i hastighedsoptimering, og få vedkommende til at give din hjemmeside et sundhedstjek. Han vil efterfølgende være i stand til at rådgive dig til den bedste løsning.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*
*
Website