Sådan finder du det billigste webhotel til din hjemmeside

Find et billigt webhotel her, hvor du kan se en liste over mere end ti forskellige webhoteller. Her kan du se at på din jagt efter det billigste webhotel, er det vigtigt at overvejer prisen på både oprettelse, månedsprisen samt den samlede pris på f.eks. en tolv måneders periode.

Det anbefales ikke at binde sig i en længere periode en seks måneder, men lad os sammenligne prisen efter tolv måneder, da du forhåbentligt ikke skal skifte selskab to gange indenfor en kort periode.

Cliche er dyrest i oprettelse med billigst i det lange løb

På listen kan du se at Chosting tager intet for oprettelse, mens de andre selskaber har et oprettelsesgebyr. Det er billigst hos WPhosting og Tordenbox som tager 49 kroner for oprettelse. Det er dyrest hos Cliche med 139 kroner i oprettelsesgebyr, til gengæld koster det kun 1 krone om måneden.

Hvis du f.eks. er hos Chosting i et år, som koster 22 kroner om måneden, så koster det dig 264 kroner for tolv måneder. Hos både WPhosting og Tordenbox skal du af med 169 kroner samlet set for tolv måneder, mens det samlet set koster 151 kroner for told måneder hos Cliche.

 

Valg af webhotel afhænger ikke kun af prisen

Men du skal ikke vælge webhotel kun efter prisen. Du kan f.eks. kun benytte Cliche, hvis du udelukkende arbejder med HTML sider. Hvis du arbejder med PHP, MySQLi eller CMS som f.eks. WordPress og Jungla, så skal du benytte et andet webhotel. De fleste hjemmesider er i dag opbygget omkring PHP, mens der er få som går efter ASP.NET teknologien i stedet, hvis de arbejder med Microsoft.

Tjek også de forskellige webhoteller ud på Trustpilot. Her kan du læse anmeldelser af andre brugere som fortæller om de er tilfredse med siden samt support. Derudover bør du også bestille med mindst et domænenavn med i pakken. Det behøver du dog ikke at være så bekymret over da det nærmest er standard. Det er til gengæld et plus hvis de inkluderer flere domænenavne.

 

Så meget plads bør dit webhotel have

Da hjemmesidefiler generelt ikke fylder mere end få KB bør du have mere end rigeligt med plads til 5 HB. Til gengæld skal du vælge et tilbud med over 5 GB plads, hvis du regner med at uploade mange billeder. Du kan dog sagtens vælge basisløsningen, da der altid er mulighed for opgradering. Tjek listen og find det bedste webhotel efter dine krav.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*
*
Website