Sådan finder du de rette printerpatroner til din Epson-printer

Står du netop nu og mangler Epson printerpatroner til din Epson-printer? Så kan det også sagtens være, at du er i tvivl om, hvordan du finder de rigtige printerpatroner. Der er nemlig stor forskel på patroner til printere, og det er langt fra alle patroner og tonere, der kan bruges til alle printere. Derfor er dette noget, du skal være bevidst om, når du køber nye Epson printerpatroner.

Generelt inddeler man printerpatroner til Epson-printere i originale og uoriginale patroner. Læs meget mere her, hvor vi guider dig til, hvilke printerpatroner du skal vælge.

Den gode printer

Epson er et af de helt store mærker, når det kommer til printere. Epson-printere er enormt udbredte i Danmark, og dette skyldes bl.a. printernes høje kvalitet og pålidelighed. Når du har en printer, er det dog ikke nok, at det er en god printer, hvis du vil opnå et rigtig godt resultat, når du printer. Det er mindst lige så vigtigt, at du har nogle gode blækpatroner, som passer til din printer.

Når det kommer til Epson printerpatroner, så er der en masse at vælge imellem. Du kan enten købe de såkaldt originale blækpatroner. Dette er patroner, som er fremstillet af Epson.

Du kan dog også vælge blækpatroner fra et andet mærke. Det er nemlig stadig muligt at få nogen, som passer til din printer. Disse blækpatroner kaldes “uoriginale”. De fås ofte billigere, dog er der stadig tale om en fin kvalitet.

Garanti på din printer

Det, som du skal være opmærksom på, hvis du vælger at købe de uoriginale blækpatroner frem for de originale Epson printerpatroner, er, at du mister din garanti på printeren. Hvis din printer går i stykker, mens den er i gang med at printe med uoriginale Epson blækpatroner, får du altså ikke kompensation for printeren.

På den måde er det et spørgsmål om, at du skal veje eventuelle fordele og ulemper, når du køber printerpatroner. Godt nok er de uoriginale blækpatroner ofte billigere, men er du uheldig og kommer til at ødelægge din printer, så ryger din garanti.

Omvendt er originale Epson blækpatroner en smule dyrere. Til gengæld er du dækket fuldstændigt ind i tilfælde af uheld.

Forskellige typer printerpatroner

En anden ting, som du skal være opmærksom på, når du køber printerpatroner, er de forskellige typer, som findes på markedet. Fx kan du vælge at købe lasertoner. Dette er en toner i enormt høj kvalitet. Du er sikret et perfekt resultat, når du printer, som vil holde enormt længe. Du betaler mere for lasertoner, men kvaliteten er i top.

Der er også helt konkret forskel på, hvilke printerpatroner der passer til hvilke printere. Dette kan du for det meste finde ud af ved at læse nærmere i produktbeskrivelsen. Når du skal købe Epson printerpatroner, er det også vigtigt, at du er opmærksom på dette. Ellers kan du ikke bruge dine nye printerpatroner, og så er de ikke så meget værd. Du kan bl.a. købe blækpatroner og toner online.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*
Website