Kom godt i gang med din hjemmeside

At bygge en hjemmeside op fra bunden har aldrig nogensinde være nemmere. For bare ti år siden, krævede det at man kunne et par kodesprog og havde en omfattende teknisk viden for at lave en hjemmeside, der så bare nogenlunde ud.

Men den tid er slut, for i dag kan man lave en flot hjemmeside og have den oppe at køre på ganske få timer. Det er blevet muliggjort vha. fantastiske CMS som WordPress, Joomla og mange andre.

Disse værktøjer har gjort, at man kan vælge skabeloner og temaer som man så fylder med sit eget indhold. Disse er ofte gratis, så de eneste udgifter man i realiteten behøver, er et domæne og et webhotel.

Hjemmesider for alle

I bund og grund er WordPress mest brugt til at lave blogs, men fordi der findes tusinder af fantastiske plugins, kan man have webshop, gallerier og meget mere på sin side. Ja det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for en. WordPress er at fantastisk værktøj, der kan benyttes af både nybegyndere og rutinerede brugere.

Vil man have fingrene lidt dybere ned i det tekniske og har man lidt mere erfaring end den almindelige bruger, så er det måske et bedre valg med Joomla. Joomla tilbyder mange af de samme gode funktioner som WordPress, men giver og en mulighed for at justere sin side på et lidt dybere niveau. Det gør at man tilpasse alt som man ønsker det, uden at være begrænset af temaerne.

 

Hvis man gerne vil have en hjemmeside, har det som sagt aldrig været nemmere. Så det er bare med at komme i gang. Uanset om man ønsker en madblog med opskrifter og sjov, eller om det skal være mere business orienteret, så står mulighederne åbne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*
Website