Køb hjemmeside, mens du er på SU

Det er blevet nemt at købe hjemmesider i dag, og det er der mange, som udnytter. Mange drømmer om livet som selvstændig, og nettet er stedet, hvor der er flest muligheder at finde. Opstartsfasen som selvstændig er ofte hård. Der kræves mange timer, og det kan være svært at få økonomien til at hænge sammen.

SU’en kan være en hjælp

Du må ikke modtage dagpenge eller kontanthjælp, men du er ved at opbygge et levebrød online. Du må til gengæld gerne være på SU, og det er en enorm hjælp for mange studerende, som går med iværksætterdrømme.

Når du er på SU, skal du blot være opmærksom på, at du ikke må tjene over det tilladte fribeløb hver måned. Det er imidlertid sjældent et problem, så længe sin virksomhed er i opstartsfasen.

Derfor vælger flere og flere studerende at købe sig til en hjemmeside i håbet om, at den kan udvikle sig til noget større. Det er en unik mulighed, som man sjældent får senere i livet. Med andre ord er studietiden én af de mest oplagt perioder i ens liv at forsøge at udleve sine iværksætterdrømme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*
Website