Køb af hjemmeside er en udgift for din virksomhed

Flere og flere mindre danske virksomheder får i dag en hjemmeside. Formålet er både at give de eksisterende kunder mulighed for at se kontaktmuligheder, åbningstider m.v. – men i lige så høj grad at tiltrække nye kunder.

En række af disse virksomheder glemmer dog at fradrage købet af en hjemmeside i virksomhedens regnskab – det fortæller Mike fra BilligRevisor.dk, der hver måned hjælper et trecifret antal danskere med at finde den rette revisor til deres virksomhed.

“Vi ser at især små virksomheder faktisk glemmer at fradrage køb af hjemmeside, domæneafgift, hosting og så videre som en faktisk udgift i virksomheden”.

Købet af en hjemmeside er, ligesom fx internet til virksomheden og udstyr til at udføre arbejdet, en fradragsberettiget virksomhed. Og det er som bekendt sjovere at bruge penge, der endnu ikke er blevet beskattet end den anden vej rundt.

Alle bække små - spar penge hvor du kan.

Alle bække små – spar penge hvor du kan.

Hvad koster en ny hjemmeside?

En del af årsagen findes i, at prisen på at få lavet en professionelt udseende hjemmeside er lavere end nogensinde før. Ved hjælp af et open-source CMS og et tema / en skabelon er det mulig at få oprettet en pæn, funktionel og nemt-redigerbar hjemmeside for blot et par tusinde kroner.

Her kan man derfor ‘glemme’ at tage udgiften i den rigtige virksomhed.

Men med den løbende hosting, den løbende domæneudgift og de rettelser på siden der efter et stykke tid vil vise sig er det en dyr fornøjelse at lade udgifterne fradrage på den forkerte konto.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*
Website