Glem ikke sikkerheden på din hjemmeside

Hackere bliver blot dygtigere og dygtigere til at trænge sig adgang til steder, hvor de ikke har rettigheder til at være. Det må mange danske webshopejere hvert år sande, når det pludselige er deres hjemmeside. Hvis du vil undgå at være en del af denne statistik, så er det en god idé at overveje sikkerheden, når du får lavet din side. Ofte kræver det kun ganske få forholdsregler at holde hackerne ude.

Generelle råd

Vil du have optimal sikkerhed på din side, så er der nogle ting, som du bør overholde:

  1. Sørg for at anvende sikkerhedsplugins på din side, og at de er opdaterede. Forældede plugins er én af de populære genveje for hackere.
  2. Vælg er svært kodeord, som både indeholder tal, store bogstaver, små bogstaver og tegn. Det vil beskytte dig imod ”brute force” angreb, hvor hackeren forsøger at knække koden med et program.
  3. Vælg et specielt brugernavn i stedet for bare at hedde admin. Hvis du anvender admin som brugernavn, så har du allerede givet hackeren halvdelen af de oplysninger, som han skal bruge.

Hvis du er i tvivl om din sikkerhed er optimal, kan det også anbefales at søge hjælp hos konsulent. De ovenstående forholdsregler er gode, men ikke altid nok.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*
Website