Få styr på hvem der arver din virksomhed eller webshop

Det kan være svært at finde ud af, hvem der skal arve, når man engang selv skal herfra. Døden er et forholdsvist tabubelagt emne og ikke noget, som mennesker ligefrem nyder at snakke om. Men hvis man har nogle meget værdifulde ejendele, kan det være en god idé at gøre sig nogle tanker omkring, hvem der skal arve. Dette gælder især, hvis man har en succesfuld virksomhed eller webshop, og ikke ønsker at den skal komme i de forkerte hænder.

Sikring af din virksomheds fremtid med et testamente

Med et testamente kan man helt selv være herre over, hvem der skal arve hvad. Hvis man netop har en værdifuld virksomhed eller webshop, vil det være en god idé at lave et testamente, så man på den måde kan sikre virksomhedens eller webshoppens fremtid. En succesfuld virksomhed er noget, man har lagt mange kræfter i, og derfor er det naturligt, at man gerne vil sikre, at den bliver ved med at være succesfuld i fremtiden. Derfor skal man nøje overveje, hvem der besidder de nødvendige kompetencer, samt har det rette gåpåmod til at drive en stor virksomhed eller webshop. Derudover kan man have en masse andre værdifulde ejendele, som man ønsker, at nogle bestemte personer skal arve, og dette er også noget, som man med fordel kan sikre, ved at lave et testamente.

 

Undgå familiestridighederne og allier dig med en erfaren bobestyrer

I tidens løb er der desværre set alt for mange eksempler på, at en arv har splittet en hel familie ad. Dette kan være sket, på baggrund af at de forskellige arvinger ikke har været enige, og at nogen har følt sig berettiget til mere end andre. Det er forfærdeligt, når der er fokus på arven og ikke på den afdøde, men det sker desværre i nogle tilfælde. For at undgå diverse familiestridigheder, som et dødsfald kan medføre, så vil det være en god idé at alliere sig med en erfaren og pålidelig bobestyrer. Bobestyreren tager sig af dødsboet, og tilrettelægger altså selv samarbejdet med arvinger og kreditorer. Hvis der ikke er udpeget en specifik person i et testamente, til at agere bobestyrer, er det ofte en autoriseret advokat, der bliver udpeget af skifteretten. Dog kan ægtefælle og efterladte arvinger komme med et ønske om, hvem der skal udpeges. På den måde har man altså en overordnet person, som hjælper de pårørende med at fordele arven på den bedste måde, og dermed vil det være nemmere at komme videre i en hård proces. Ønsker du at læse mere om, hvad en bobestyrer påtager sig af forskellige opgaver, og hvad det helt præcist indebærer, kan du klikke lige her og få mere at vide.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*
*
Website