3 vigtige ting til din hjemmearbejdsplads

Det kan være fristende bare at arbejde derhjemme med sin bærbare computer i sofaen eller endda sengen, men det er naturligvis hverken effektivt eller sundt. Her i denne artikel kommer vi med tre tips, som du kan benytte, hvis du skal organisere din hjemmearbejdsplads.

Det tekniske som du skal købe ind til dit hjemmekontor

Det anbefales at købe en mus til din PC eller bærbare computer. Det kan godt være at du kan bruge den bærbare computer til samme formål, men ved at købe en mus spreder du arbejdsfladen ud. Derved kan du rette ryggen og sidde mere behageligt. Hvis du også investerer i et tastatur, kan du rykke computeren lidt længere væk og igen rette dig endnu bedre op. Det anbefales at have computeren i en distance på ca. en armslængde.

Det er også en god ide at købe en ekstra skærm. Så kan du danne et bedre overblik, samt arbejde hurtigere, især hvis du skal skifte imellem mange filer og/eller programmer. Skærmen kan i de fleste tilfælde tilknyttes din bærbar med et HDMI eller VGA kabel.

Internettet skal være i topform

Der findes nærmest intet værre end tekniske problemer. Hvis du sidder med en god ide eller en deadline, så vil du sikkert gerne arbejde så hurtigt som muligt. Derfor er det vigtigt at have en god internetforbindelse. Da du læser denne artikel online, går vi ud fra at du allerede har internet derhjemme, men spørgsmålet er om det går hurtigt nok. Tjek din nuværende hastighed her og læs også om de mest prisvenlige selskaber, hvis du overvejer at skifte internetselskab.

Det er vigtigt at have papirerne i orden

Men det hele skal ikke være teknisk. Det er også vigtigt at du har styr på papirerne derhjemme. På hjemmearbejdspladsen er der ofte mindre plads end på de store kontorer, men derfor kan du stadigvæk sagtens opdele det i mapper så det bliver overskueligt.

Køb gerne mapper i forskellige farver for at farvekoordinere dine filer. Hvis du ikke er glad for alle regnbuens farver, kan du naturligvis også markere organisationen på klistermærker med dertilhørende tekst som indikerer f.eks. hvor dine lønsedler ligger. Men tag gerne en tur i f.eks. en Tiger butik eller IKEA og sørg for at have orden på hjemmekontoret inden du går i gang, så du derefter kun skal fokusere på selve arbejdet.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*
*
Website